Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 400 RON
MENIU
0Wishlist
0 Cos cumparaturi
Produse

Labirint Magnetic - Maze Kraze Fiesta Crafts FCT-2996

1
Disponibilitate: In afara stocului
Cod produs:
FCT-2996_Initiala

136,85 Lei

Suport clienti 0737 742 010
plata card
plata tbi
Labirint Magnetic - Maze Kraze Fiesta Crafts FCT-2996

Cod: FCT-2996_Initiala

Labirint Magnetic - Maze Kraze Fiesta Crafts FCT-2996

1
Fiesta Crafts

136,85 Lei

Adaugă în Coş

Construiti un labirint magnetic cu piese de puzzle 3D

Include 29 de piese puzzle magnetice, 5 bile, tabla metalica si instructiuni.

Plasati magnetii pe tabla si faceti trasee cu bile.

Piesele de puzzle au niste capace transparente pentru a impiedica bila sa cada. Puteti sa va jucati cu aceste piese si in pozitie verticala, pe orice suprafata metalica, chiar si pe frigider.

Perfect pentru a dezvolta coordonarea mana-ochi si incurajeaza rezolvarea problemelor.

Joc de stiinta distractiv si jucare STEM, labirintul magnetic exploreaza conceptele de gravitate si mecanica.

Provoca copiii sa rezolve puzzle-uri de strategie prin trasee cu bile. Setul are puzzle-uri incluse, dar copiii pot inventa si propriile trasee.

Copiii vor adora acest joc versatil magnetic 3 in 1, care este mai mult decat un traseu cu bile sau un puzzle. Maze Kraze este un traseu cu bile magnetic, joc de labirint si magnet de frigider, toate intr-unul, conceput pentru a ajuta copiii sa rezolve puzzle-uri.

Copiii de toate varstele se bucura de traseu cu bile si de satisfactia de a completa puzzle-uri, iar Maze Craze combina ambele activitati intr-un joc educativ care incurajeaza rezolvarea problemelor si creativitatea.

Dar Maze Kraze nu este un puzzle traditional sau un traseu cu bile. Este un joc de puzzle care le ofera copiilor libertatea de a crea si rezolva o problema!

Plasand magneti de pe tabla magnetica, copiii pot crea un labirint, un traseu cu bile si se pot bucura de rezolvarea puzzle-urilor sau se pot distra facand o intrecere cu bile contra cronometru. Cu trei moduri de a se juca, copiii se pot bucura de cele mai bune jocuri de puzzle in acest joc colorat si inventiv.

Poate fi folosit si pe alte suprafete metalice, chiar si pe frigider, si indiferent de unghiul in care este asezat, capacele transparente vor impiedica bila sa cada.

Jocul de puzzle 3D este educativ si distractiv, incurajand coordonarea mana-ochi si rezolvarea problemelor. Sustine invatarea STEM (stiinta, tehnologie, inginerie si matematica) in afara unui mediu tipic de predare, explorand concepte precum gravitatia si mecanica. Maze Craze este o modalitate excelenta de a incuraja copiii sa inteleaga importanta acestor domenii in viata de zi cu zi si sa dezvolte o pasiune prin joc informal, individual sau cu prietenii si familia.

Maze Craze preia traseul clasic cu bile si il transforma intr-un puzzle magnetic 3D, incurajand copiii si adultii sa se bucure de jocuri de strategie care ajuta la invatarea intr-un mod distractiv si unic.

Dimensiuni: 26 x 34 cm, 33 piese

Recomandat copiilor cu varsta: peste 6 ani.


Garantie: 0 luni
Greutate: 1.00 Kg
Culoare: Initiala
Varsta: 6+ ani
Acorda o nota:
Captcha