Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 400 RON
MENIU
0Wishlist
0 Cos cumparaturi
Produse

Plata si livrare

PROCESAREA COMENZILOR

Comenzile sunt procesate intr-un interval cuprins intre 1 si 7 zile.

In zilele lucratoare, comenzile lansate pana la ora 14:00 vor fi predate in general serviciului de curierat in aceeasi zi urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se faca in functie de programul de livrare al curierului (de obicei a doua zi pentru majoritatea oraselor din tara); comenzile lansate dupa ora 14:00 vor fi predate curierului a II-a zi.

Comenzile lansate vineri dupa ora 14:00 sau in zile nelucratoare vor fi predate in general curierului in urmatoarea zi lucratoare, urmand ca livrarea catre Dumneavoastra sa se realizeze in functie de programul de livrare al curierului.

LIVRAREA PRODUSELOR

Pentru livrarea comenzilor END BUSINESS SOLUTION S.R.L. utilizeaza serviciul de curierat de la DPD Romania. Pretul livrarii unui colet este de la 25 lei (TVA inclus), acesta se poate modifica automat in functie de kilometri suplimentari.

Puteti efectua plata RAMBURS sau prin CARD.

Inainte de livrarea produsului comandat, echipa noastra se asigura ca produsul existent pe stoc nu prezinta defecte si poate fi livrat in conditii optime catre dvs. De aceea, toti clientii nostri sunt informati corect, cu privire la disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.

 

MODALITATI DE PLATA

a. Numerar la livrarea coletului - se achita reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului;

b. Online cu card bancar prin Mobilpay - dupa finalizarea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina procesatorului de plati unde este necesar sa completati un formular cu informatii despre cardul dumneavoastra. Platile se efectueaza prin intermediului sistemului ,,3D Secure" si va asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului on-line sau pe serverele procesatorului de plati.