Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 400 RON
MENIU
0Wishlist
0 Cos cumparaturi
Produse

Set de constructie piese magnetice, CreateOn Magna-Tiles - Tati, te rog, adu-mi luna de pe cer By Eric Carle, 16 piese

1
Disponibilitate: In afara stocului
Cod produs:
PPM200101

367,20 Lei

Suport clienti 0737 742 010
plata card
plata tbi
Set de constructie piese magnetice, CreateOn Magna-Tiles -  Tati, te rog, adu-mi luna de pe cer By Eric Carle, 16 piese

Cod: PPM200101

Set de constructie piese magnetice, CreateOn Magna-Tiles - Tati, te rog, adu-mi luna de pe cer By Eric Carle, 16 piese

1
CreateOn

367,20 Lei

Adaugă în Coş
  • Setul de structuri Magna-Tiles® va ajuta copilul sa invete despre compararea dimensiunilor, fazele lunii, sustine dezvoltatea abilitatilor STEAM si multe altele.
  • Toate piesele au tehnologia SuperColor pe ambele parti. Prima parte ii permite copilului dumneavoastra sa construiasca scara pe care tata o foloseste in carte pentru a ajunge la luna. Partea a doua are imagini din poveste.
  • Varsta 3 ani+
  • Acest set contine 16 placi (10 patrate si 6 triunghiuri) si este compatibil cu toate structurile Magna-Tiles si seturile originale Magna-Tiles, precum si cu alte seturi magnetice disponibile pe piata.

De ce sa alegeti seturi de structuri CreateOn?
 

Alegerea celor mai bune seturi magnetice de constructie, nu este usoara - exista o multime de optiuni! Seturile de structuri CreateOn sunt realizate cu materiale de cea mai inalta calitate pentru a incuraja jocul fara ecran si pentru a oferi copiilor o experienta de invatare unica.

Fiecare set este conceput avand in vedere distractia, calitatea si siguranta, astfel incat parintii si educatorii simt ca au facut alegerea corecta atunci cand incurajeaza descoperirea practica in matematica, stiinta si multe altele. Structurile sunt create cu culori indraznete si vii, care capteaza atentia copiilor.

Siguranta copiilor este o prioritate majora pentru parinti si profesori si aceasta include alegerea celor mai bune jucarii magnetice. Aceste piese magnetice sunt lipsite de BPA, ftalat si latex, cu un design complet sigur pentru a proteja copiii. In plus, fiecare bloc este sudat sonic pentru a mentine magnetii in interiorul pieselor si in afara mainilor si gurilor mici.

Nr piese: 16
Varsta minima: 3 ani
Acorda o nota:
Captcha